Samen Recht Doen, de campagne van de ChristenUnie-SGP

Al jaren is Zoetermeer één van de snelst groeiende gemeenten in Zuid-Holland. In onze stad wordt volop geleefd, gewerkt en gebouwd. De afgelopen vier jaar heeft de ChristenUnie-SGP met twee fractieleden in de raad werk mogen maken van haar idealen. Tegelijkertijd zien we dat het nog beter moet. Duurzamer moet. Socialer moet. 
 
Vanuit een hart vol geloof, hoop en liefde voor deze wereld en de stad willen we de komende vier jaren samen recht doen. 

  • Samen, want dit woord benadrukt dat niemand het alleen hoeft te doen en de overheid pas goed functioneert als zij samen optrekt met inwoners 

  • Recht, want ieder mens telt en we willen strijden tegen onrecht 

  • Doen, omdat onze woorden pas inhoud krijgen als we in beweging komen 

Het is nú nodig om de daad bij het woord te voegen. We dragen zorg voor Zoetermeer, de plek waar wij wonen en bewegen en daarom zijn duurzamere keuzes nodig. De schepping komt tot bloei door en voor mensen. 

Daarom is de schepping ons eerste speerpunt deze verkiezingen, aangevuld met ons tweede speerpunt: we streven naar een samenleving die voor elkaar zorgt, met de overheid als bondgenoot voor wie iets extra’s nodig heeft. We willen als Zoetermeerse inwoners samen redzaam en weerbaar zijn.  

"Bid tot de Heer voor de stad, zet je in voor haar bloei,  
want de bloei van de stad is ook jullie bloei" (Jeremia 29:7) 

Een gebed dat wij ook regelmatig bidden in het stadhuis. En thuis. Bid u mee voor uw stad?  

En stemt u in met het plan wat u zo gaat lezen? Stem dan tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 op de ChristenUnie-SGP.

De Top 3 van de ChristenUnie-SGP Zoetermeer in 2022

Francijn Brouwer

Francijn Brouwer

Rick van Rumpt

Rick van Rumpt

Annie Hutten

Anny Hutten

Uw bijdrage is onmisbaar!

Tot 16 maart zijn veel mensen bevlogen christenen in touw om van onze campagne een succes te maken. Uw stem telt zonder twijfel, maar veel stemmen geven de doorslag. Laat weten dat u ons steunt, op straat, gezin, vereniging en werk door online de hashtag #samenrechtdoen te gebruiken. Wij zijn tijdens de campagne actief op zaterdagen in winkelcentra, op Twitter, Facebook en Instagram. Wij maken graag kennis met u!

Doneer!

u kunt uw gift overmaken op IBAN NL18INGB0004 7628 81 tnv ChristenUnie Zoetermeer. Uw gift is fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over onze ANBI-status kunt u hier vinden. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Steun betuigen kan daarnaast door ons te volgen op Facebook, Twitter en Instagram en onze evenementen te bezoeken. Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wij doen ons best, maar zijn afhankelijk, zoals iedereen, van de hulp van onze God. Steunt u ons met uw gebed? 

In het venster hieronder vindt u ons verkiezingsprogramma Samen Recht Doen voor Zoetermeer. Als u met de muis over het programma scrolt, kunt u het document lezen, downloaden en printen. Wordt het document niet getoond? Dan kunt u het programma Samen Recht Doen voor Zoetermeer via de link ook downloaden.