Zeeën van tijd

Oude raad neemt afscheidvrijdag 24 maart 2006 15:07

Hè hè, dat zit erop. Geen fractievoorzitter meer van onze fractie. Gisteravond heb ik, figuurlijk, de voorzittershamer aan Helen overgedragen. Het gaf een goed gevoel. Ik ben ervan overtuigd dat Helen het goed zal gaan doen.

Wat een zee van tijd heb ik nu opeens. Gisteren hebben mijn vrouw en ik daarom eerst maar eens een bezoek gebracht aan mijn schoonmoeder in Franeker. We hadden een voorspoedige reis naar Franeker. Heerlijk met ons drietjes gewinkeld en een broodje gegeten in deze prachtige stad. De reis terug naar Zoetermeer, verliep minder voorspoedig. We hadden veel last van files.

Om half acht hebben we de fractievergadering gehouden. Ik heb Psalm 138 gelezen. Een Psalm waarvan de inhoud je veel kracht geeft. Iets dat we de komende vier jaren zeker nodig zullen hebben. Helen en Klaas hebben ons volledig bijgepraat over het proces en de inhoud van de coalitievorming. Ik ben teleurgesteld, dat de formateur uiteindelijk niet heeft gekozen voor de ChristenUnie-SGP als coalitiepartner. Hoewel het me moeite kost zal ik er verder niet op ingaan. Helen zal zeker in de komende weken onze mening vertolken. Om 21.45 uur werd de fractievergadering gesloten en ben ik op de fiets naar huis gegaan. Een pracht van een periode is afgesloten.

Door Willem Vermeulen

« Terug

Archief > 2006 > maart

Geen berichten gevonden