Oplossing nieuw gebouw Parousia in zicht!

Parousiawoensdag 15 februari 2006 13:21

De ingediende motie van de ChristenUnie-SGP aan de gemeenteraaad (in de commissie Openbare Ruimte) heeft effect gehad. Door deze motie - volgend op de schriftelijke vragen van het CDA - gaan Parousia en wethouder Roerig nu op verzoek van de meerderheid van de commissie constructief in gesprek over een nieuw gebouw.

Zoetermeer worstelt met oplossing Parousia

(TV West 15.02.06)

ZOETERMEER - De Evangelische Gemeente Parousia krijgt in Zoetermeer waarschijnlijk toch een nieuw onderkomen op een industrieterrein. Onder druk van een meerderheid in de Zoetermeerse politiek gaat wethouder Ton Roerig de mogelijkheden onderzoeken.
 
Parousia kan niet langer blijven in een gebouw aan de Broekwegzijde in de wijk Buytenweg-De Leyens, omdat er geen ruimte meer is voor de bezoekers. Een gebouw in een andere wijk leidt ongetwijfeld tot klachten van bewoners, zegt Parousia.

Zelf geeft het kerkgenootschap de voorkeur aan een plek in Zoeterhage bij de nieuwbouwwijk Oosterheem. Volgende maand gaan Parousia en Roerig weer met elkaar praten. In de zomer moet er meer duidelijk worden over een nieuw onderkomen voor de Zoetermeerse Evangelische Gemeente.

« Terug

Archief > 2006 > februari

Geen berichten gevonden