Unieke Kerstactie CU-SGP in Zoetermeer

Andre kerstkaartvrijdag 21 december 2012 10:14

De fractie ChristenUnie-SGP voert in de week voor Kerst een unieke actie uit door alle inwoners van Zoetermeer een Kerstkaart te sturen. Hiermee wil de fractie op een originele manier onder de aandacht komen van alle Zoetermeerders. Raadslid André Bos heeft donderdag 20 december de Kerstkaart alvast uitgedeeld in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Op donderdag 20 december en vrijdag 21 december ontvangen alle inwoners van Zoetermeer de kaart.

De fractie wil alle inwoners van Zoetermeer bedanken voor de steun in het afgelopen jaar. Via de Kerstkaart wordt een ieder goede Kerstdagen en Gods zegen voor 2013 toegewenst. Kerst is een belangrijk christelijk feest omdat hierbij de geboorte van Jezus Christus wordt gevierd. Het is een groot wonder dat Jezus Christus als mens naar deze aarde is gekomen om mensen te redden van zonde en onrechtvaardigheid. Jezus Christus keek in Zijn aardse leven juist om naar mensen aan de rand van de samenleving. Dit inspireert de fractie om het contact te zoeken met alle inwoners van Zoetermeer.

De Kerstdagen betekent voor veel mensen warmte, gezelligheid, cadeaus, vrienden en familie. Maar er zijn ook mensen in Zoetermeer die dat beeld niet herkennen en zich eenzaam voelen. Ook voor hen wil de fractie in deze dagen voor Kerst aandacht vragen.

Via de Kerstkaart wordt de inwoners van Zoetermeer opgeroepen om naar elkaar om te zien. In deze tijd is het belangrijk om problemen aan te pakken en oog te hebben voor elkaar. De fractie ChristenUnie-SGP zal zich ook weer in het nieuwe jaar vanuit een christelijke levensovertuiging inzetten voor alle inwoners van Zoetermeer. We hebben elkaar hard nodig. Zo wordt 2013 echt een gelukkig nieuwjaar! Doet u mee?
 
Mocht u naar aanleiding van deze Kerstactie vragen, opmerkingen en/of suggesties hebben dan kunt u dat doorgeven via cu-sgp@zoetermeer.nl.

« Terug

Archief > 2012 > december

Geen berichten gevonden