Verkiezingsavond ChristenUnie-SGP

slogans ChristenUnie-SGP 009dinsdag 02 februari 2010 18:29

ZOETERMEER - De ChristenUnie en de SGP in Zoetermeer organiseren op vrijdag 5 februari een gezamenlijke debatavond voor de achterban. Het thema zal zijn 'wonen en leefbaarheid in de wijken'.

Thema's die aan de orde kunnen komen zijn onder andere: vergrijzing, veiligheid, vitale winkelcentra en wijkagenten. Als panelleden zijn aanwezig de heer Bas van der Vlies, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer en mevrouw Cynthia Ortega, Kamerlid voor de ChristenUnie. Daarnaast zullen mevrouw Rosemarie Weber van woningcorporatie De Goede Woning en mevrouw Helen du Bois, lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP in Zoetermeer, een plaatselijke invulling geven aan het thema.

De opzet is interactief, er is volop gelegenheid met elkaar en de panelleden in discussie te gaan aan de hand van stellingen. Ook voor vragen is genoeg ruimte. Het eerste deel van de avond gaat over de fysieke kant van het onderwerp, het deel na de pauze over de sociale kant. Aanvang 20.00 uur in Party- en Business Centre 2B-Home, Vernèdesportpark 1a in Zoetermeer.

Postiljon-Online - redactie - 2 februari 2010

« Terug

Archief > 2010 > februari

Geen berichten gevonden