Gemeenteraad neemt afscheid van ons raadslid Arco Weening

2022-03-28 Arco Weening ontvangt oorkonde van burgemeester Michel Bezuijen (Facebook-pagina Gemeentemaandag 18 april 2022 18:59

De Zoetermeerse gemeenteraad heeft op maandag 28 maart 2022 afscheid genomen van ons raadslid Arco Weening. Dit was tijdens de laatste vergadering van de vorige gemeenteraad van de bestuursperiode 2018-2022.

Tijdens deze raadsvergadering werd er afscheid genomen 17 raadsleden die in de bestuursperiode van 2018-2022 actief waren in de gemeenteraad. Zij keren om verschillende redenen niet meer terug in de nieuwe gemeenteraad. Zij werden namens de gemeenteraad toegesproken door raadsvoorzitter en burgemeester Michel Bezuijen en nestor van de raad Marijke van der Meer. De nestor deed dit traditiegetrouw in dichtvorm.

Daarna mocht Arco de gemeenteraad nog voor een laatste keer toespreken met zijn afscheidsspeech. Zijn afscheidsspeech is hier terug te bekijken.

Arco ontving van burgemeester Michel Bezuijen een oorkonde. Hij was in 2018 als raadslid de opvolger van Klaas Schra. Daarvoor was hij een jaar commissielid en is hij ook jarenlang in verschillende functies actief geweest voor het Zoetermeerse SGP-bestuur.

Arco is inmiddels als raadslid opgevolgd door Rick van Rumpt. De fractie zal nog op een later moment op passende wijze afscheid nemen van Arco en hem daarbij persoonlijk bedanken voor zijn inzet en inbreng.

2022-03-28 Arco Weening ontvangt oorkonde van burgemeester Michel Bezuijen (Facebook-pagina Gemeente

« Terug