Fractie en besturen zetten zich in voor Present Zoetermeer

2019-10-05 Present-actie ChristenUnie-SGP Zoetermeer.jpgzaterdag 05 oktober 2019 21:06

Vanmorgen hebben onze fractie en een aantal bestuursleden een project voor Present Zoetermeer gedaan. Wij hebben ervaren dat dit dankbaar werk is.

Stichting Present Zoetermeer heeft tot doel om een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Vanmorgen zijn de fractieleden Francijn Brouwer, Arco Weening, Lennert Hut, Anny Hutten, Jeanette Verwoerd en Alexander Bruin en de bestuursleden Hilde van Leenen (ChristenUnie) en Pieter Bregman en Arno Duijster (SGP) voor dit doel aan de slag gegaan. Wij hebben lekker schoongemaakt en een huishouden in Zoetermeer weer op orde helpen brengen. Wij hebben ervaren dat dit dankbaar werk is.

Wil je ook met een groep aan de slag voor een project van Present om een maatschappelijke bijdrage te leveren? Kijk dan voor meer informatie op de website van Present Zoetermeer of neem contact op met coördinator Gerda Griffioen via 06 249 750 92. Present biedt je de mogelijkheid om je in Zoetermeer voor een dagdeel of langer in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

« Terug

Reacties op 'Fractie en besturen zetten zich in voor Present Zoetermeer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.