Lijsttrekker André Bos laat zich bijpraten bij coördinatorenoverleg SchuldHulpMaatje

Bezoek André Bos aan SchuldHulpMaatje (27-02-2018)vrijdag 02 maart 2018 19:35

Lijsttrekker André Bos heeft het coördinatorenoverleg van SchuldHulpMaatje in Zoetermeer bezocht. De fractie heeft al regelmatig contact met coördinator Jan de Vries, en nodigt hem ook met enige regelmaat uit voor een fractievergadering om bij te praten.

Nu was het tijd voor een gesprek met alle coördinatoren van SchuldHulpMaatje. SchuldHulpMaatje is in november 2013 van start gegaan. In nog geen vijf jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot grootste schuldhulporganisatie in Zoetermeer. Inmiddels zijn er meer dan 100 maatjes actief die worden begeleid door acht coördinatoren.

Helaas is er een stijgende lijn te ontdekken in het aantal hulpvragen aan SchuldHulpMaatje in Zoetermeer. In 2017 heeft de organisatie 279 dossiers in behandeling genomen. Dit werk levert een belangrijke bijdrage aan de aanpak van de schuldenproblematiek in Zoetermeer. De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje zijn professionals in hun vak, mede dankzij de goede training die zij krijgen aangeboden. Ze lossen meer op dan alleen de geldzaken van de cliënten.

De ChristenUnie-SGP heeft veel waardering en respect voor de belangrijke bijdrage die SchuldHulpMaatje aan de Zoetermeerse samenleving levert.

« Terug

Reacties op 'Lijsttrekker André Bos laat zich bijpraten bij coördinatorenoverleg SchuldHulpMaatje'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart