ChristenUnie-SGP bezoekt Humanitas Zoetermeer

ChristenUnie-SGP fractie bezoekt Humanitas Zoetermeer (24-01-2018)zaterdag 27 januari 2018 18:51

Lijsttrekker André Bos en #2 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen Arco Weening van de ChristenUnie-SGP in Zoetermeer hebben afgelopen woensdag een bezoek gebracht aan de coördinatoren van de activiteit Thuisadministratie van Humanitas Zoetermeer.

Humanitas biedt met Thuisadministratie hulp aan iedereen in Zoetermeer die schulden heeft of de regie over administratie, geldzaken en financiën kwijt is. Tijdens deze ontmoeting is onder meer gesproken over het vele werk dat door de vrijwilligers van Thuisadministratie wordt gedaan, de drijfveren van vrijwilligers en coördinatoren, zaken waar de coördinatoren tegenaan lopen, project EMMA (Eerder Melden, Minder Achterstanden) en de samenwerking met SchuldHulpMaatje in Zoetermeer. Humanitas biedt in Zoetermeer naast Hulp bij Thuisadministratie ook activiteiten aan op het gebied van opvoedondersteuning en eenzaamheidsbestrijding.

De ChristenUnie-SGP is positief verrast over het vele goede werk dat door de vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie voor de inwoners van Zoetermeer wordt gedaan en kijkt terug op een goed bezoek.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie-SGP bezoekt Humanitas Zoetermeer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.