Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Halloween, Present en het Begrotingsdebat

ChristenUnie-SGP stemt tegen begroting in Najaarsdebat

De ChristenUnie-SGP heeft vorige week maandag bij monde van fractievoorzitter Francijn Brouwer tegen de begroting van de gemeente Zoetermeer gestemd. Lees verder op onze site

 

Het nut van Halloween in Zoetermeer

Halloween 2019 ligt gelukkig weer achter ons. De afgelopen jaren hebben we vaak gehamerd op het duistere karakter van het feest. Daarnaast hebben wij in de gemeenteraad gewezen op misselijkmakende acts en lichtzinnigheid rond Halloween. Commissielid Lennert Hut schreef er een blog over op onze site en dat viel op.

Ons standpunt hebben we breed kunnen uitdragen, in de stad en landelijk, in de pers. Heeft Halloween dan toch nog gezorgd voor iets positiefs?

 

Hebben wij nog wat te zeggen in de gemeenteraad?

Op 4 november werd het eerste deel gehouden van het Begrotingsdebat. Samen met het Voorjaarsdebat een van de twee belangrijkste debatten in het politieke jaar. Er viel voor de oppositie echter weinig te besluiten, omdat alles al was beklonken. Raadslid Arco Weening deed zijn beklag. Lees verder op onze site

 

Wij waren Present!

Present 2019

Was het teambuilding? Of misschien wel in de praktijk brengen wat wij in de raadzaal zeggen over helpende handen en omzien naar elkaar? Hoe het ook zij, veel fractie- en bestuursleden zetten zich in voor Present onlangs. Bij een Zoetermeers gezin waren de problemen boven het hoofd gegroeid en dat had zijn sporen achtergelaten in het huishouden. Wij hielpen met opruimen, schoonmaken en uitzoeken en zorgden zo voor een nieuw begin. Nuttig en erg leuk. Present is een uitkomst voor velen en een aanwinst voor de stad!  

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts