Opening winkelcentrum Meerzicht

Winkelcentrum Meerzicht opening 1 junimaandag 05 juni 2006 20:56

Afgelopen vrijdag, 1 juni, ben ik namens onze fractie, naar de feestelijke (her) opening geweest van het winkelcentrum Meerzicht. Om 11.00 uur hebben burgemeester Waaijer, de TV-presentatrice Sylvana Simons en kinderen van een basisschool de opening verricht.

Renovatie

ingang winkelcentrum 

Ingang winkelcentrum

Na de grote renovatie is het ook een pracht van een winkelcentrum geworden. Het ziet er allemaal weer uitnodigend uit. Ongeveer twee jaar geleden hebben wij ons als fractie ook ingespannen om die renovatie van de grond te krijgen en dan vooral waar het de bestrating rondom het winkelcentrum betrof. In eerste instantie had de verantwoordelijke wethouder geen geld beschikbaar om te herbestraten. Onze fractie heeft de wethouder toen verzocht om toch te kijken of er nog ergens geld beschikbaar was voor de aanpak van de bestrating.                                             

 

 

Openbaar gebied

fietsenrekken

Net gebruik van de openbare ruimte 

Je kunt namelijk wel de binnenzijde van het winkelcentrum opknappen, maar wanneer de bestrating rondom het winkelcentrum er slordig uitziet, dan is dat geen uitnodiging om te gaan winkelen.
En de wethouder vond nog een potje waaruit hij de kosten van het herbestraten kon betalen. Al met al een pracht van een winkelcentrum waar de wijk weer trots op kan zijn

 

 

 

 

 

  door Willem Vermeulen: reageren 1.vermeulen@planet.nl
 

 

« Terug

Archief > 2006 > juni

Geen berichten gevonden