We gaan verhuizen!

Fractiekamerzaterdag 08 april 2006 00:00

Vanmorgen vroeg werd ik opgehaald om naar Amersfoort te gaan. Ik had een bijeenkomst van webmasters en Helen had een bestuurdersvergadering van de ChristenUnie. Op de heenweg naar Amersfoot werd de auto gevuld met politieke praat. Want een fractievoorzitter en een fractieassistente samen in een auto.....dat kan niet missen. Op de snelweg kreeg ik het te horen: we gaan verhuizen.

Fractiekamer voor...

De oude fractiekamer voor de verhuizing

Ja, u heeft het goed gelezen, we gaan verhuizen....en wel naar de andere kant van de gang. Het is namelijk een hele overgang om van 7 fracties naar 10 fracties te moeten. Allemaal hebben ze namelijk een fractiekamer nodig. In het begin zag het ernaar uit dat wij de dans ontsprongen. De CDA kamer werd in tween gedeeld en er kwam nog een kamer bij. De fracties werden opgemeten, want de grootste fractie had recht op de grootste fractiekamer etc. Onze fractiegrootte kwam overeen met de grootte van onze fractiekamer. Althans, volgens de eerste opmetingen. Na een aantal klachten werden bepaalde fracties toch nog een keer opgemeten....en wat blijkt? Het is niet goed gegaan. Nu moeten we als nog verhuizen naar een deel van de oude CDA kamer. En het CDA komt in onze kamer. Stuivertje wisselen dus. Gelukkig hadden we als fractie al ons archief uitgezocht en de fractiekamer opgeruimd. Dit alles om een verse start te maken. Nu komt er nog even een verhuizing bij. Dan is de start echt helemaal nieuw.

Hoewel er al bepaald is dat wij als fractie niet in het college komen, betekent dit niet dat wij allemaal uit kunnen rusten. Op dit moment ben ik net klaar met een bijeenkomst voor de webmasters van de ChristenUnie. U kunt nog een aantal nieuwe functies verwachten de komende tijd. Voor u betekent dit wellicht een aangename verrassing, voor mij een hoop werk. Maar wel leuk werk, want het resultaat is onmiddelijk te zien. Helen is momenteel aan het deelnemen aan de bestuurdersvergadering van de ChristenUnie.

Op de terugweg naar Zoetermeer zal de auto waarschijnlijk net als op de heenweg een deel van de tijd gevuld worden met politieke praat....want verslagen worden uitgebracht en het voorjaarsdebat komt toch ook dichterbij.....

 Door Thea de J.

« Terug

Archief > 2006 > april

Geen berichten gevonden