Afscheid Helen du Bois

zaterdag 08 oktober 2011 19:10

Dertien jaar lang heeft Helen du Bois zich met hart en ziel ingezet voor de fractie ChristenUnie/SGP in Zoetermeer. Zij deed dit naast haar vaste baan en haar intensieve taak als mantelzorger. De afgelopen maanden bleek echter dat deze functies niet meer met elkaar te combineren waren. Met pijn in haar hart heeft Helen daarom besloten om haar werkzaamheden voor de fractie te beëindigen.

Tijdens de raadsvergadering van 3 oktober jl. heeft Helen afscheid genomen als raadslid en fractievoorzitter. Burgemeester Jan Waaijer omschreef haar als 'gedegen, betrouwbaar en gedreven' en noemde haar vanwege haar gedegen dossierkennis 'het geheugen van de raad'. Iedereen die Helen kent, zal haar hierin ongetwijfeld herkennen.

André Bos neemt de functie van Helen over. Hij heeft haar de afgelopen maanden al vervangen en werd tijdens dezelfde raadsvergadering officieel geïnstalleerd.

In het Reformatorisch Dagblad van 4 oktober jl. staat een uitgebreid interview met Helen: raadslid CU/SGP kiest voor zorg dochter.



« Terug

Archief > 2011 > oktober

Geen berichten gevonden