Verhoging abonnementskosten raads- en commissiestukken

vrijdag 12 november 2004 20:00

Willem Vermeulen

In de raadsvergadering van 22 juni 2004 diende de fractie van de ChristenUnie-SGP een motie in waarin het college werd verzocht een onderzoek in te stellen naar de mogelijkheid raadsstukken voortaan kostendekkend te verstrekken. In de jaarrekening bleek namelijk dat de er een nadelig saldo van €69.000 was ontstaan m.b.t. het budget voor de kopieerkosten van raads-, commissie & collegestukken.
In de commissievergadering Financiën van woensdagavond, 10 november 2004, werd een door het college van B&W over dit onderwerp, opgesteld voorstel, behandeld. Het college stelde voor om de abonnementskosten van de raadsstukken met 50% te verhogen, alsmede een taakstelling op het budget kopieerkosten voor interne afnemers.
Op voorstel van de fractie van de ChristenUnie-SGP werd door de commissie Financieen niet akkoord gegaan met de verhoging van 50% doch werd het college verzocht voortaan de abonnementen op de raadsstukken tegen kostprijs aan te bieden, zodat het tekort met minimaal €7.500 wordt teruggebracht. De nota zal met deze aanpassing op de besluitenlijst worden geplaatst van de raadsvergadering van 29 november 2004.

« Terug

Archief > 2004 > november

Geen berichten gevonden