De identificatiekaart

vrijdag 04 februari 2005 14:56

In de gemeenteraad van 31 januari 2005 werd een voorstel besproken om de kosten van een identiteitskaart voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar die in het bezit zijn van een ZoetermeerPas aan die jongeren te vergoeden.
Uiteraard kon dit voorstel op de volledige steun van onze fractie rekenen. Zorg voor onze naasten die het op enigerlei moeilijk hebben is voor onze fractie een vanzelfsprekendheid.
Jammer genoeg kon maandagavond nog geen definitief besluit worden genomen, omdat er nog enkele wijzigingen werden voorgesteld m.b.t. een eventuele uitbreiding van de doelgroep. Ook moet de wethouder nog was huiswerk verrichten om het bedrag dat hier mee gemoeid is (ongeveer €50.000) binnen de begroting te vinden.
Wanneer we dat allemaal met elkaar hebben afgesproken en geregeld staat niets meer in de weg om het bedrag van €31,26 pp. aan de jongeren te vergoeden.
Ook dit voorstel is inmiddels gedeeltelijk weer achterhaald. De wethouder stelt nu voor om een ieder die een identificatiekaart heeft aangevraagd vanaf oktober 2004 tot 1 februari 2005 de kosten terug te storten. Geen van commissieleden had bezwaar tegen dit voorstel.

« Terug

Archief > 2005 > februari

Geen berichten gevonden