Warmloopdag 26 februari 2005

maandag 28 februari 2005 14:55

door Thea de Jong

Om 9.30 zijn we met vijf personen van de fractie en het bestuur van de ChristenUnie afgereisd naar Harderwijk om warm te lopen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Deze vinden over een jaar plaats in maart 2006. Als ChristenUnie-SGP Zoetermeer zijn we al behoorlijk aan het opwarmen. De afgelopen maanden hebben we hard gebrainstormd waar we ons hard voor willen maken de komende jaren. En hoe we dit het best kunnen verwoorden.

Terug naar de warmloopdag, waar een kleine 400 man en vrouw waren samengekomen. Het was hartverwarmend om te zien dat we over heel Nederland voor dezelfde dingen staan. Voor de mens in de samenleving, daar willen we ons hard(hart) voor maken. Ds. Van der Spoel riep iedereen op zich ook sterk te maken voor de mens, voor relatiepolitiek waarin er niet alleen wordt gekeken naar het behalen van zetels.

Verder was er ook caberet en waren er deelsessies. Enkele daarvan waren: politiek en gezin, jongeren in de campagne, de kandidatenlijst, de website in verkiezingstijd en media.
De dag werd afgesloten met André Rouvoet die de aanwezigen nog meer wilde enthousiasmeren. Het slotstuk was een verkiezingslied dat werd gezongen door de kinderen die aanwezig waren.

We waren als fractie ChristenUnie-SGP al wat warmgelopen voor de verkiezingen, maar nu gaan we nog harder aan de slag...met de handvaten die we op de warmloopdag hebben gekregen...en hopelijk ook met uw steun!

« Terug

Archief > 2005 > februari

Geen berichten gevonden