Op naar drie zetels!

donderdag 21 januari 2010 07:48

M’n eerste weblog vandaag is er één van de velen die nog zullen volgen. Ik wil u meenemen op weg naar 3 maart. De dag waarop u uw stem geeft aan een politieke partij. Wij hopen de ChristenUnie-SGP. Iedere dag, behalve zondag, hoop ik wat van mijn dagelijkse beslommeringen met u te delen.

De kandidatenlijst is goedgekeurd (wat een opluchting ), het persbericht verstuurd en het campagneteam pakt de volgende zaken op.
Het is veel werk om een campagne te bedenken en te organiseren. Wat doen we wel, wat niet en waarom. Als lijsttrekker heb ik daarnaast nog de vele artikelen die geschreven moeten worden. En gisteren is ook nog onze verkiezingsspecial van het FractieNieuws naar de Stadspost gegaan. Een greep uit de resultaten en onze inspanningen van de afgelopen vier jaar kunt u daar in lezen. 
Niet alleen beloftes in ons verkiezingsprogramma, maar ook de verantwoording. Dat doen we zo bij de ChristenUnie en SGP. Duidelijk en transparant.

Spoedoverleg
Gisteravond hadden we een spoedoverleg met alle fractievoorzitters en het college. Actueel en urgent. Ingelast en iedereen moest andere zaken annuleren. Da’s ook politiek. Flexibiliteit ten top.
Ik maak u nieuwsgierig en zal er morgen over vertellen. Maar ik zou zeggen, houd de krant van vandaag maar in de gaten……

Ook het gewone werk gaat door. De commissie- en raadsvergaderingen en het inlezen en voorbereiden op de vele debatten die zullen volgen. De website die ik onder mijn hoede zal gaan nemen. Dit weekend ga ik proberen om iets leuks te maken van de homepage.

24 uur in een dag
Maar ook mijn agenda moet ik bijwerken. Ik loop chronisch achter en anders gaat er binnenkort ècht wat mis! Gelukkig hebben we maar 24 uur in een dag en gaat bij onze fractie het gezin vóór als aanwezigheid gewenst is. En dat is af en toe zo heerlijk ontspannen….
God heeft de tijd gemaakt, maar over haast heeft Hij niet gesproken. Zo stil staan in alle drukte bij Gods wijsheden, geeft rust en moed om later weer de draad op te pakken.

Eén ding weet ik zeker waar ik mijn tijd niet aan ga verspillen. Ik heb er lang over nagedacht, veel gelezen, veel beoordeeld. Het is twitteren! Ik lees af en toe die berichtjes, maar ik vind er eigenlijk niets aan. Abstracte kreten om de aandacht op jezelf te vestigen. Kreten ook ,die zomaar verkeerd uitgelegd kunnen worden. Geef mij maar wat meer woorden (zijn ze van mij gewend ) en laat mij mijn blog maar schrijven. Dat gaat dan misschien minder snel, maar geeft een beter beeld waar ik voor sta namens onze partijen…..

Helen du Bois
Lijsttrekker/Fractievoorzitter ChristenUnie-SGP Zoetermeer
Donderdag 21.01.10

Wij geloven dat het anders kan!

« Terug

Archief > 2010 > januari

Geen berichten gevonden