De ChristenUnie-SGP doet mee(r) voor u!

OPEN HUIS 21.11.09 014zaterdag 21 november 2009 19:33

Vandaag was de startdag van de campagne van de gemeenteraad van Zoetermeer voor de verkiezingen. Op 3 maart 2010 hopen we dat veel inwoners naar de stembus gaan op hun stem te geven. Met een Open Huis in en om de raadszaal wilde het gemeentebestuur laten zien hoe het in de politiek gaat.

Van alles te doen
De burgemeester opende het Open Huis en nodigde iedereen uit voor een rondleiding door de kamers van hem en de wethouders. Iedere partij had zijn eigen kraampje waar mensen met hun vragen terecht konden, maar ook met de burgemeester, wethouders en raadsleden kon een praatje worden gemaakt. Voor de kinderen liepen er twee zwarte pieten rond. Ze konden ook geschminkt worden en er was een ballonnenclown. Verder traden leerlingen van de Dutch Academy of Performing Arts op met songs uit musicals en was er een quiz voor inwoners met vragen over de gemeenteraad en verkiezingen. Met een heuse stemcomputer!
Tot slot een Lagerhuisdebat tussen raadsleden waar het onder andere ging over Snowworld en de Verruiming van de Winkeltijden.

Trekker van de dag
En natuurlijk was er een kopje koffie of  thee met wat lekkers. Maar lekkerder waren de letterkoekjes (C-U-S-G-P) die de kinderen van Martijn en Francijn Brouwer hadden gebakken. Die vonden gretig aftrek in onze stand. Het was een goede trekker!

Namens de campagneploeg van vandaag:
Martijn en Francijn Brouwer en kinderen, Marike van Dalen, Dirk Verboom, Andre Bos, Klaas Schra en Helen du Bois

« Terug

Reacties op 'De ChristenUnie-SGP doet mee(r) voor u!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.